O nama

BODY FEELING

PRVI hrvatski brand dizajnerske odjeće
za sport i slobodno vrijeme !

BODY FEELING zaštićeno je ime kolekcija krojačko-trgovačkog obrta "FEELING" sa sjedištem u Zagrebu, Ilica 36 (dvorište), osnovanog 1988. godine.

Veliki izbor modela u svim veličinama , kvalitetne tkanine i izrada te pristupačne cijene - glavna su obilježja ove 'must have' odjeće bez obzira jeste li aktivni/a sportaš/ica ili se samo želite osjećati ugodno i moderno u odjeći koju nosite u svoje slobodno vrijeme.

Naši atraktivni, sportsko-elegantni modeli, pored svoje široke mogućnosti međusobnog kombiniranja, jamče vam vrhunsku udobnost i slobodu pokreta.

Bavite li se aerobicom, fitnessom, pilatesom, jogom, jazz dance-om, ritmikom, plesom, plivanjem, gimnastikom, body buildingom, rekreacijom ili se i u svoje slobodno vrijeme želite osjećati ugodno, nesputano i nadasve zanosno - izaberite nešto iz našeg bogatog asortimana.

Ponudu zaokužujemo i mini-kolekcijom sportske odjeće u plus veličinama za žene punijeg stasa. Isto tako, u ponudi su i modeli u produženim veličinama - za osobe iznadprosječne visine.

Kupaći kostimi dizajniraju se u ekskluzivnim mini-kolekcijama.

Dizajniramo i mini-kolekcije za 'evente' - promidžbene akcije i promocije, sportska natjecanja scenske nastupe, plesne predstave - sve sukladno željama i potrebama kupca.

 

ZAŠTIĆENI ROBNI ŽIG (BRAND)
U ZAVODU ZA INTELEKTUALNO VLASNIŠTVO
POD BROJEM Z20020860A

Sva prava pridržana © Bodyfeeling 2021.

Designed & Developed by